FiscaalTotaal Praktijk

100% praktische ondersteuning

  • Praktische ondersteuning: groot aantal rekentools voor snelle en correcte berekeningen
  • Alles bij de hand: alle relevante informatie en hulpmiddelen overzichtelijk bij elkaar 
  • Actueel en betrouwbaar: de gerenommeerde redactie zorgt iedere dag voor relevante en actuele informatie 

Wat krijgt u met FiscaalTotaal Praktijk?

IB, BTW en VPB:

  • Almanakken & Fiscale Wijzers 
  • Jurisprudentie & Besluiten
  • Adviesdossiers fiscale thema’s
  • Nieuws en nieuwsbrief
  • Checklists, rekentools, templates, cliëntdocumentatie
  • Vakliteratuur
Praktische rekentools

Praktische rekentools

Met de rekentools van FiscaalTotaal maakt u eenvoudig en snel complexe fiscale berekeningen voor alle soorten belastingen, heffingen en rentes. U bent altijd verzekerd van actuele berekeningen. Na het invullen van het rekenmodel, kunt u de uitkomsten van de berekening direct printen of opslaan als Excel- of pdf-bestand.

Altijd toegang tot online almanakken

Altijd toegang tot online almanakken

FiscaalTotaal bevat de bekende Elsevier fiscale almanakken met een archief vanaf 2002. Met de slimme zoekfunctie kunt u eenvoudig en snel zoeken in de almanakken. Ook  kunt u notities maken bij de belangrijke paragrafen. De almanakken zijn tevens als E-book beschikbaar, dus te bekijken op uw tablet of e-reader.

Belangrijkste adviesthema's

Belangrijkste adviesthema's

FiscaalTotaal biedt voor de belangrijkste fiscale thema’s complete dossiers die u integraal inzicht geven in een groot aantal adviesonderwerpen, zoals ‘van IB naar BV’, ‘bedrijfsoverdracht’ en ‘bestuurdersaansprakelijkheid’. U vindt hier alle relevante informatie, zoals jurisprudentie en themadossiers. Plus alle templates, rekentools en checklists die u nodig heeft. Compleet én overzichtelijk.

Michael Rosner

“Wat ik sterk vind aan FiscaalTotaal zijn de themadossiers, checklists en rekentools. Die sluiten per thema aan op mijn adviespraktijk. Als ik iets over de auto van de zaak wil weten, heb ik op één plaats zowel de almanak, jurisprudentie en rekentools bij elkaar. Ik kan meteen berekeningen maken, bijvoorbeeld moet ik de auto op de zaak zetten of privé. Ook kan ik gemakkelijk overeenkomsten maken want hiervoor staan templates klaar. Dat scheelt me ontzettend veel tijd."

Michael Rosner MBA, directeur eigenaar
Kubus Lelystad Zuid / Almere Stad